سلام دوستان يه سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد: من مي خوام چادري بشم ولي يه حسي مانع از اين كار ميشه مي ترسم بپوشم وسط هاش كم بيارم دوباره تغيير به حالت اوليه بدم و اين كار هم بايد دقيق و حساب شده انجام گيرد چون يك همچنين تغييري با عكس العمل و پالس هاي منفي از ديگران خواه ناخواه روبرو خواهد شد.
در ضمن من اطلاعات پايه مثل حقوق زن در اسلام و حجاب را دارم ، از كتاب شهيد مطهري استفاده كردم و سير مطالعاتي ايشون را هم دنبال مي كنم .
پالسهای منفی برای چادر همییییییشه وجود داره ولی نحوه ی برخورد شما میزان اونو تعیین می کنه . منظورم اینه که تغییرتون نباید یکباره و ناگهانی باشه .....یک دفعه دختری که تا دیروز نوع پوشش مشخصی داشت و همه عادت داشتند اونو به این حالت ببینن یه باره از امروز چادر پو شیده سفت و محکم خب چشمهای بقیه عادت نداره و این پالس های منفی یک واکنش تقریبا طبیعی می شه . و بر خلاف عقیده ی بقیه این نوع واکنش کاملا طبیعی و تعمیم یافته به خیلی چیزهاست نه فقط چادر خود شما هم همینطورید وقتی به چیزی یا دیدن چیزی عادت ندارید در اولین برخورد واکنش ذهنتون مقاومت کردنه و از این نظر به شما نمی شه خرده گرفت چون واکنش شما کاملا طبیعیه پس اگه تغییرتون یکباره باشه تقصیر خودتونه اگه چیزهایی شنیدید پس آروم آروم تغییر کنید
((تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است ))
حالا وقتی شما تصمیمتونو گرفتید کمکم و آروم آروم چادر بپوشید اول از موقعیت ها و مجالس و جاهای خاص شروع کنید ....بزارید چشم بقیه به دیدن شما با چادر عادت کنه بعد تعداد جاهاییرا که می پوشیدو بیشتر کنید تا اون حدی که دوست دارید مطمعن باشید پالس ها ی منفی به حد اقل می رسه در ضمن هرگز در اولین واکنش های مخالف خانواده و دوستان و.......شروع نکنید به نقش یه معتقد محکم به چادر و بازی کنید و احساس نکنید که چادر دیگه از الان برای شما شده حماسه و شما مظفید ازش دفاع کنید و.........نه نه بلکه در اولین واکنش های خودتون خیلی آروم باشید و حتی گاهی با اونها بخندید و همراهی کنید ولی توی حرفاتون با خنده (حالا هر جور که موقعیت اونجا اجازه می ده )از احساستون به چادر بگید مثلا بگید عجیب دوسش دارم ....یا وای چقدر امنیت داره ..... اتفاقا تصمیم گرفتم بعضی جاها سرم کنم ......دختر خوب یه دفعه ای شروع نکنی از دلایل عقلانی و منطقی حرف بزنیا این دلایل ها برای بعده که چادر پوشیدنتو قبول کردن ....نه مال همه جا که مسخرت می کنند مخصوصا جاهایی که که خیلی با اعتقادات تو مخالفند
quote:من مي خوام چادري بشم ولي يه حسي مانع از اين كار ميشه مي ترسم بپوشم وسط هاش كم بيارم دوباره تغيير به حالت اوليه بدم
می دونی یکی از زمانهایی که ما تغییر حالت می دیم وقتیه که به کاری عادت کردیم و بدون در نظر گرفتن شرایط و موقعیت از اون استفاده می کنید و هرگز به این فکر نمی کنیم برای هر چیزی باید در زماهای خاصی از معادل ها استفاده کنیم
منظورم اینه که باید چادر پوشیدن دارای انعطاف باشه ....حتی به پوشیدن چادر هم نباید عادت کنی باید به خودت اجازه بدی که بنا به مکان و شرایط پوشش خودتو انتخاب کنی (با در نظر گرفتن اصل و ماهیت حجاب ) این عدم انعطاف که متاسفانه چادری های ما دارند باعث شده که گاهی یک عده ای انقدر خسته بشن که اونو برای همیشه کنار بزارند و یک عده ی دیگه هم که پایبند می مونن بهداشت روانیه خودشونو توی جامعه به خطر می ندازند چون خیلی جاها مدام اذیت می شن (همه موقعیتی مثل بچه بقل کردن ....باران ...متلک شنیدن ....بعضی ورزش ها .....پوشیدن رنگهای متنوع .....و خیلی محدودیت های دیگه )
بهترین کار برای اینکه همیشه چادری باشی و همیشه هم با چادر خوشحال باشی متعادل کردن اونه منظورم این نیست که مثلا امروز توی دانشگاه چادر بپوشی فردا نه و دوباره هفتهی بعد شروع کنی ها .....نه منظورم اینه که بشین موقعیت هایی رو که احتیاج به پوشیدن چادر داره رو مشخص کن مقید به پوشیدن باش مثل بازار دانشگاه یا هر جایی که تشخیص می دی و یه جاهایی هم نه مثل ....
این دقیقا کاریه که من خودم انجام می دم ....من عاشق پوشیدن چادرم اما انعطاف پذیرم البته در محدوده ی حفظ ماهیت حجاب ...شاید به این نتیجه رسیدم که 80 درصد موقعیتها خوبه که چادر بپوشم ولی خوبیش اینه که با این روش اجازه ندادم 20 درصد بقیه روی اون تاثیر بزاره و سختیه اون باعث خسته شدن از تمامش بشه ...برای همین وقتی چادر می پوشم خوشحالم و وقتی هم نمی پوشم بازم خوشحالم چون هر کدون سر جای خودشه
Edited by - آبنبات تلخه on سه شنبه 25 آذر 1387 08:08:03
quote:Originally posted by آبنبات تلخه منظورم اینه که باید چادر پوشیدن دارای انعطاف باشه ....حتی به پوشیدن چادر هم نباید عادت کنی باید به خودت اجازه بدی که بنا به مکان و شرایط پوشش خودتو انتخاب کنی (با در نظر گرفتن اصل و ماهیت حجاب ) این عدم انعطاف که متاسفانه چادری های ما دارند باعث شده که گاهی یک عده ای انقدر خسته بشن که اونو برای همیشه کنار بزارند و یک عده ی دیگه هم که پایبند می مونن بهداشت روانیه خودشونو توی جامعه به خطر می ندازند چون خیلی جاها مدام اذیت می شن (همه موقعیتی مثل بچه بقل کردن ....باران ...متلک شنیدن ....بعضی ورزش ها .....پوشیدن رنگهای متنوع .....و خیلی محدودیت های دیگه ) بهترین کار برای اینکه همیشه چادری باشی و همیشه هم با چادر خوشحال باشی متعادل کردن اونه منظورم این نیست که مثلا امروز توی دانشگاه چادر بپوشی فردا نه و دوباره هفتهی بعد شروع کنی ها .....نه منظورم اینه که بشین موقعیت هایی رو که احتیاج به پوشیدن چادر داره رو مشخص کن مقید به پوشیدن باش مثل بازار دانشگاه یا هر جایی که تشخیص می دی و یه جاهایی هم نه مثل ....
سلام . خيلي خيلي خوش اومدين بعد از مدتها اين مطالبي رو كه برگردوندم برا اين بود كه توش برام سئوال ايجاد شده؛ گفتين با درنظر گرفتن ماهيت حجاب بيايم شرايط پوشش و اينكه كي چادر بپوشيم و نپوشيم رو انتخاب كنيم . دراينكه بعضي وقتا يه كم درجه حجاب بياد پايين مثلا چادر استين دار برا خانمايي كه بچه دارن و سخته براشون با چادر عادي حجابشون رو حفظ كنن خيلي خوبه و مشكلي نداره حرفي نيست. ولي اينكه قرار باشه آدم بر طبق راحتي و سختي و نوع كاراش حجابش رو انتخاب كنه خيلي معقول نيست ؛ كلا معني اين جملتون رو نفهميدم«منظورم اینه که بشین موقعیت هایی رو که احتیاج به پوشیدن چادر داره رو مشخص کن» ممنون كه توضيح ميدين.موفق باشين.
سلام khata جان منم با نظرات آبنبات تلخه موافقم البته من معتقدم آبنبات هر چی باشه بازم شیرینه ولی اینکه میگه یواش یواش چادری شو راست میگه بعدا هم به خاطر چادری شدنت هیچوقت از جامعه کناره نگیر خود من تو دانشگاه چادر میپوشیدم الان هم سر کار میرم چادر میپوشم کوچه بازار هم همینطور نصف مهمونیام چادر میپوشم الباقی نه. جاهایی که میبینم بدون چادر راحتترم 20-30در صد جاها چادر نمیپوشم
وای چادرررررررررر عشقه من اخرش یهروز نارنجک میبندم به خودم اینایی که وقتی یکی چادری میشه مسخره اش میکنن منفجر میکنم .....تو راهنمایی با چشم خودم دیدم این موردو ....یکی از بچه ها چادری شد ...پدرشو در اوردند بسکه مسخره اش کردند . یه چیزم بگم: وققتنی کسی مسخره میکنه هیچ چیز بیشتر از اینکه خودتو بیخیال نشون بدی زور طرف رو در نم اره .یعنی اگه جبهه گیری کردی و خودتو ناراحت نشون دادی اونم ادامه میده تا بالاخره مقاومتت بشکنه ولی اگه بیخیال شی اونم خودش خسته میشه !
خیلی خوبه که قبل از چادری شدن یه همچین دغدغه ای دارید و به استواری در تصمیم توجه دارید.
این سوال رو از خانوم خطا که تصمیم اولیه گرفته اند و در این زمینه کتاب خوندن و خانوم آبنبات تلخه که یه جورایی اعتقاد به چادر مصلحتی هستن می پرسم"
چرا چادر؟ و چرا تصمیم به چادر پوشیدن گرفته اید؟چه لزومی داره؟
این که بپوشم؟ و چطور بپوشم؟ رو پاسخ این سوال مشخص می کنه ، همچنین اگر پاسخ متقنی داشته باشید دیگه ترس ول کردنش رو نخواهید داشت ، چون کاری که پشتوانه معرفتی محکمی داشته باشه استقامت می یاره.
الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ. فصلت/30 در حقيقت كسانى كه گفتند پروردگار ما خداست سپس ايستادگى كردند فرشتگان بر آنان فرود مىآيند [و مىگويند] نترسید و غمگين نباشيد و به بهشتى كه وعده يافته بوديد شاد باشيد!ـ
Edited by - فقیر الی الله on سه شنبه 25 آذر 1387 15:09:20
در مورد عکس العمل مردم هم ، عکس العمل در مقابل هر چیز جدیدی طبیعیه اما عکس العمل دو نوعه مثبت و منفی ، مسخره کردن یا تشویق و تحسین ....
مسخره کردن به عنوان یک عکس العمل منفی طبیعی نیست ، در هر موردی عکس العمل مناسب همون مورد طبیعیه ، اگر شما کار شایسته و خوبی انجام بدید اون موقع فقط عکس العمل مثبته که طبیعیه نه منفی ... اشتباه نشه
مگه چند روز مهمون این دنیاییم...!ـ
Edited by - فقیر الی الله on چهارشنبه 26 آذر 1387 07:00:56
یافتاح سلام غیر از چادری شدن حرمت چادر رو نگه داشتن خیلی مهمه چادر عنایت ویژه مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیهاست مواظب باشیم آبروی خانم رو زیر سوال نبریم البته این رو برای امثال خودم که چادری هستیم گفتم شماهم انشالله با توسل کارها براتون آسون میشه وقتی ادم نیت قشنگ میکنه با حضرت امیر علیه السلام که منبع کل خیرات هستند پیوند میخوره به دست خودشون بسپرین تا خودشون به سرانجام خوبی برسونند ما چی کاریه ایم همه خیرات ا زخودشونه و خودشون بهترین انجام رسان الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب
حواستون باشه اگه می خواین کاری کنین محکم و قاطع پاش وایسین ...
یا چادری بشین ، یعنی همه جا و در همه حال چادر بپوشین ، چه خونه و چه بیرون یا نشین و حجاب رو بدون چادر کاملا رعایت کننین.... چون اول اگه به خاطر مقتضای زمان و مکان چادر بپوشین که دیگه نمی شه گفت چادری هستین ... و این طوری احتمال مسخره کردنتون هم بیشتره .... ولی اگه می خواین واقعا بپوشین ، اونم همه جا به این معنی هست که واقعا تصمیمتون در مورد حفظ حجاب هست و نیت الهی ...
سلام و عيد همگي مبارك نمي دونيد وقتي يكي سرگردون ميشه در يك زمينه، چقدر حرف هاي بقيه كه با تجربه و مهربوني تحويلش مي دهند ،لذت بخش است. واقعا از حرف هاي تك تك دوستان استفاده كردم ، ممنون هستم و اما در ادامه :
1- در جواب راهنمايي هاي دوست گرامي خانم آبنبات تلخه: با شما موافقم كه بايد اين تغيير آرام آرام انجام شود و در مقابل عكس العمل ديگران جبهه گيري نكنم، همين كارها رو الان دارم انجام مي دم. ولي اين مورد كه برخي جاها بپوشم و برخي جاها خير، را نمي پسندم.
2- در جواب سوال هاي دوست گرامي خانم فقير الي الله: چرا چادر؟و چرا تصمیم به چادر پوشیدن گرفته اید؟چه لزومی داره؟ من الان كه چادر نمي پوشم حجابم رو كامل رعايت مي كنم ،ولي مي دونم كه يه دختر چادري و مقيد را بيشتر از يه دختر مقيد بدون چادر شايسته است.آخه خدايش حجاب كاملتر هست. اما برخي جاها واقعا سختم هست مثلا محل كار كه بخوام از صبح تا بعد از ظهر ، با تمام خستگي ، اين چادري كه مي خوام بپوشم ،را بتونم به نحوه احسنت نگه دارم. از اين آدم هاي هم كه چادر مي پوشند ، قربون نپوشدنشان ،اصلا خوشم نمي آيد. يا براي خودم هم سوال هست وقتي مسافرت ، تفريح و گردش و كوه مي رم بايد چه كار كنم؟؟ آخه نامحرم همه جا نامحرم هست به مكان و موقعيت كه بستگي ندارد،واقعا بايد چيكار كنم ؟؟؟
از اين حرفهام متوجه شديد كه با The Only One جان موافق هستم. چيكار كنم كه محكم و قاطع بشم؟؟؟
3- admin جان چطور حرمت چادر را نگه دارم؟ منظورتان اخلاق و رفتاري است؟ اونم التماس دعايي هستم.
از همه دوستان از اين ارزش قائل شدن و در اين بحث شركت كردن ممنون هستم ،منتظر خواندن حرفهاي مفيدتان هستم.
سلام به همه و خصوصا به شما عید غدیر به همه مبارک خوبین؟
یه آشنایی داشتم تو امریکا با یه مسلمون آشنا شده بود این دوستش چنان مغزش رو پیاده کرد که باعث شد درمورد اسلام تحقیق کنه و تقریبا داشت مسلمون میشد ولی تا تحقیقاتش کاملا تموم نشد همش میگفت حجاب نمیزارم نمیزارم نمیزارم وقتی به نتیجه رسید و مسلمون شد دیگه میگفت حجابمو برنمیدارم برنمی دارم بر نمی دارم
مهمتر اینکه با اینکه از همه ترد شد ولی به هیچ قیمتی تغییر نکرد...
برای بررسی هر موقعیتی که برای این سوال پیش میاد که آیا الان باید حجاب داشته باشم یا نه، همون موقع مکث کنین و آقارو تصور کنین که داره نگاهتون میکنه بعد ببین به نظر ایشون چطوری باشی بیشتر بهت افتخار میکنه... همین
در هرحال چیزی که مسلمه اینه که یه نور مقدس به قلبتون تابیده، آئیینۀ دلتون رو هر ثانیه جوری تنظیم کنین که یه لحظه هم این انعکاس انوار رحمت به وجودتون رو از دست ندین این سوال رو از خدا بپرسین که: خدایا چادری بشم؟؟؟ اگه جوابش رو شنیدین از خودش بخواین کمکتون کنه
خیلی خدارو شکر کنین چون وقتی خدا نعمتی بده اگه شکر کردی بقیه اش رو میده واگه شکر نکردی همش از کفت رفته...
امشب شبه عشقه... شب عشقه نگاره...دلهای اباالفضلیِ ما دنبالِ یاره..... امشب شب بزمه شبِ یزمه نگاره... همه عشقا خیاله... عشق تورو می پرستم افقِ نگاهش بهشته... خاک سر راهش بهشته...نگاهش مهربونه...چشم سیاهش بهشته . . اونی که مستت نشده... هزارتا دلبر میبینه..... اونی که مستِ تو شده.. فقط یه حیدر میبینه
سلام خانم (نمیدونم چی) با ای دی خطا من یادمه موقعی که بابام پیشنهاد چادر رو داد این جمله رو هم گفت : هیچ وقت دورت مگس جمع نمیشه. اون موقع معنی حرفشو نفهمیدم ( چون12 سالم بود) اما واقعا الان درک میکنم . ایشالله با توکل بر خدا و توسل به خود خانم همه ی مشکلات پیش رو حل میشه.
quote:Originally posted by khata دوست گرامي خانم فقير الي الله
بسم الله ... بله دیگه وقتی جمعیت نسوان تالار رو تسخیر کنن دیگه همه خانوم می شن
یه سری مطالب رو در مورد پرسش از علت حجاب در یکی از تایپک ها نوشتم که به نظرم اینجا هم مفید باشه:
quote:اما چرا خدا حجاب رو خواسته؟ یک حکمتش اینه که چون می خواد زیبایی و جذابیت زن تو کوچه و خیابون هدر نره و بر یک نفر (شوهرش) متمرکز بشه ، مرد هم حق نداره به غیر از همسرش به دید لذت نگاه کنه ، و این باعث می شه توجه و محبت دو طرف روی همدیگه متمرکز بشه و روابط شون مستحکم تر.
حجاب می پوشم چون ، حیا وعفت رو یک نوع زیبایی می دونم برای خودم ، همون طور که بی حجابی در جای خودش (پیش شوهر) قشنگه حجاب هم در جای خودش قشنگه... چون برای زیبایی خودم ارزش قائل هستم و چیزی که با ارزش هست نباید دست مرد به راحتی بهش برسه ، من زیبایی ام رو به یک نفر می دهم تا اون هم فقط برای من باشه ، من می تونم با زیبایی خودم محبت و عشق یک مرد رو بخرم ، چرا تو کوچه و خیابان تلفش کنم؟؟ که علاوه بر اون باعث تحریک مجردها و به گناه افتادن شون بشم ، چشم متاهل ها رو هم متوجه کوچه و خیابان کنم و باعث تخریب روابط یک خانواده بشوم.
Edited by - فقیر الی الله on چهارشنبه 26 آذر 1387 08:00:37
بسم الله ... اما به هر حال حرف سر چادر هست نه اصل حجاب که غیر چادر رو هم شامل می شه...
فرمودید:
quote:اما برخي جاها واقعا سختم هست مثلا محل كار كه بخوام از صبح تا بعد از ظهر ، با تمام خستگي ، اين چادري كه مي خوام بپوشم ،را بتونم به نحوه احسنت نگه دارم.
دقیقا همینه که ممکنه بعدا یا باعث کنار گذاشتن چادر بشه و یا فشار روانی و نارضایتی همراه با یک نوع جبر بر ادامه چادر پوشی رو برای شما ایجاد کنه. اون موقع هست که شما بین شایسته بودن چادر و اون فشار و سختی موازنه ایجاد می کنید که البته ممکنه طرف سختی غلبه کنه و چادر رو بزارید کنار چون ، صرف شایسته بودن پشتوانه محکمی نیست...
نمونه اش این همه کارهای شایسته که انجام نمی دیم به صرف این که حوصله اش رو نداریم یا کمی سختی داره...
البته روی نکته ای که خواهر های محترم اشاره کردن من هم تاکید می کنم ، چیزی دست ما نیست که بخواهیم به خودمان استقامت بدهیم ، هر چه هست از اوست ، ما به وظیفه عمل می کنیم اما نتیجه گرفتن یا نگرفتن دست ما نیست ، پس گداییم کنیم تا مستحق عطایش شویم ... توسل هم که یک روش زیرکانه گدایی ست که ردخور نداره...
Edited by - فقیر الی الله on چهارشنبه 26 آذر 1387 08:03:04
در مورد چادر 80% ی هم به نظرم در طولانی مدت باعث سست شدن اراده و بی معنایی چادر پوشیدن می شه ، ضمن این که غیر طبیعی تر جلوه می کنه در نظر عموم تیکه ها پرانی ها رو بیشتر!! چقدر پست زدیما
Edited by - فقیر الی الله on چهارشنبه 26 آذر 1387 08:23:57
سلام اميدوارم جناب فقير الي الله عذر خواهي مرا بپذيرند ، شرمنده . فكر نمي كردم آقايون توي اين بحث شركت كنند.
با توكل به خدا كردن و توسل بر اهل بيت (ع) موافقم ولي خدا به من عقل داده پس بايد بيشتر اطلاعات جمع كنم (با تحقيق پيش برم).
حرف هاي جناب فقير الي الله در مورد حجاب را مي دانم. چون همانطور كه گفتم كتاب هاي استاد مطهري اونم زن در اسلام وحجاب اش را خوندم و دربست همه مطالب اش را قبول دارم. اما باز نمي دونم چرا نمي تونم قاطع باشم... شايد مشكل از جايي ديگه است. به قول حافظ : تو خود حجاب خودي حافظ از ميان برخيز منتظر راهنمايي هاتونم
quote:دقیقا همینه که ممکنه بعدا یا باعث کنار گذاشتن چادر بشه و یا فشار روانی و نارضایتی همراه با یک نوع جبر بر ادامه چادر پوشی رو برای شما ایجاد کنه. اون موقع هست که شما بین شایسته بودن چادر و اون فشار و سختی موازنه ایجاد می کنید که البته ممکنه طرف سختی غلبه کنه و چادر رو بزارید کنار چون ، صرف شایسته بودن پشتوانه محکمی نیست...
داداش فقیر اله الله
داداش شما همون لباسی رو که شایستهی پوشیدن در محل کار هست رو توی مراسم عروسیتون هم می پوشید یا برای هر جایی بنا به موقعیت یک چهار چوب کلی رو حفظ می کنید و اونو با مکانی که توش قرار گرفتید تغییر می دید ؟؟؟؟ لطفا بفرماییید اگر شما با لباس منزلتون تشریف ببرید دانشگاه و مورد تمسخر بقیه قرار گرفتید شما مقصرید یا مردم که به قول شما چون واکنششون منفیه پس غیر طبیعین ؟؟؟؟ داداش همهی آدمها که شرایطشون یکسان نیست من و امثال من بنا به شرایط خاصی که دارن مجبورن متغیر باشند البته امیدوارم فکر نکنید تغییر در ماهیت و اصل حجاب منظورمه مثلا شما بفرمایید من چطور با چادر روی صحنه بایستم و کنسرت بدم مگه نه اینکه دارم با دست خودم باعث مزحکه شدن خودم می شم یا مثلا چطور روز مسابقه ی سوارکاری به خاطر اینکه داور و تماشا چی ها مردن با چادر روی اسب بشینم خدا وکیلی اون وقت چه فرقی با زرو داریم
ووووووووووووو آخه ببین گاهی ما باید از بین دو راه یکی رو انتخاب کنیم یا معادل سازیه چادر و ادامه ی فعالیت بدون اینکه صدمه ای به ماهیت حجابمون بخوره ......و یا کنار گذاشتن کلی فعالیتمون فقط برای اینکه فقط به یک چیز پایبندیم و فکر می کنیم پایبند بودن بدون هیچ درصد انعطاف یعنی مومن بودن اونم انعطاف داشتن توی مسعله ای که اصل نیست بلکه یک حاشیه ی تکمیلیه
چرا ؟؟؟؟؟ چرا وقتی متغیری مثل حفظ دستور اعتقادیمون در هر دو راه (ماهیت حجاب ) ثابته من باید کارهایی رو که دوستشون دارم کنار بزارم و در عین حال چرا نباید در موقعیت های عادیه دیگه از حجابم به کاملترین صورتش (چادر ) استفاده کنم اسلام دین بدون انعطافی نیست . که اینجور ما داریم عدم انعطاف رو با میزان اعتقاد مردم مقایسه می کنیم شما که به نظر می رسه از تعارضهای روانی چادری ها مطلع باشیدو خوب اونها رو درک کنید چرا نمی ری برسی کنی که چطور گاهی نه به خاطر چادر بلکه به خاطر انعطاف ناپذیریه ما نسبت به چادر بهداشت روانی ما آروم آؤوم به خطر می یوفته و حتما اگه از یک روانشناس خوب سوال کنی بهتون می گه که همین تعارضهایی که شما فرمودید کار خودشونو غیر مستقیم نشون می دن و یه جایی سر باز می کنه که شاید هرگز فکرشو هم نمی کردی و می تونه آروم آروم به مساءل دیگه ای منتقل بشه قانونی به اسم همه یا هیچ وجود نداره .....این یک باور غلطه که گفته می شه یا همیشه چادر بپوشیم یا اصلا نپوشیم چون مسخره می شیم من نمی گم اینو در دنیا به عنوان یک باور غلط به طور علمی شناختند
ممنون
بسم الله ... گرفتم ، تغییر در روش ها به اقتضای شرایط همراه با حفظ چهارچوب کلی حجاب...
لطفا مثال های کاربردی تر و عام تر بزنید که منطبق بر یه دختر دانشجو عادی باشه ، این موارد که گفتید یه حالات خاصی هست ، فکر نکنم کسی از خانومای تالار بخواهند کنسرت بدهند! یا سوارکاری ، تیراندازی و... بکنند.(اینا مال یه عده اندکی از زنان هست ، صحبت در مورد عموم زنان است)
منم گفتم که شرایط خاص هستند که ایجاب کننده ی انعطافند خب حالا شما می تونی مثالها رو عام تر کنید مثل شرکت در فعالیت های شغلی که انرژِی زیادی می خواد اکثر فعالیت های ورزشی ....تفریحی
می دونید وقتی ما درصدی برای تغییر برخی اصول (نه اونهایی که اصله ) برای خودمون و جامعمون نزارید نتیجش می شه مانور خانمهای نیروی انتظامی که با چادر از طناب های بلند بالا و پایین می رن ....فقط تصور کنیییییییییید
به قول دوستمون جناب 11111111lale این سوال رو از خدا بپرسین که: خدایا چادری بشم؟؟؟ اگه جوابش رو شنیدین از خودش بخواین کمکتون کنه
خیلی خدارو شکر کنین چون وقتی خدا نعمتی بده اگه شکر کردی بقیه اش رو میده واگه شکر نکردی همش از کفت رفته...
برای محکم و قاطع شدن ، فکر می کنم اگه این کار رو با نورانیت همراه کنید خیلی خوب باشه .
محکم و قاطع بودن رو خدا خودش بهتون می ده ....
وقتي مسافرت ، تفريح و گردش و كوه مي رم بايد چه كار كنم؟؟ آخه نامحرم همه جا نامحرم هست به مكان و موقعيت كه بستگي ندارد،واقعا بايد چيكار كنم ؟؟
پیشنهاد من اینه که اینجور مواقع یا مثلا اوایل کار که هنوز عادت نکردید از چادر هایی مثل چادر ملی و یا دانشجویی استفاده کنید . گرچه وقتی به چادر اصلی خودمون عادت کردید دیگه دلتون نمیاد زمینش بذارید و از این نوع ها استفاده کنید این جور فکرا مثل اینکه اینجا برم چیکار کنم و یا مثلا دیگران چی می گن ، همه و همه ترفند های شیطون و نفس آدم هست که می خواد ما رو از رسیدن به هدف اصلی مون منحرف کنه... خیلی مواظب باشین .... انشاءالله که خودشون کمکتون کنن .... ضمنا در مورد حرف و عکس العمل دیگران ، اگر زمان عمر خودمون رو در مقابل زمان عمر جهان در نظر بگیرین می بیننین که اندازه یه اپسیلن بیشتر نمی شه ... پس اون چند دقیقه ای که با دیگران برخورد داریم از این هم کوچکتره .... پس چه ارزشی داره که نگران باشیم که دیگران درباره ظاهر ما و چادر پوشیدنمون چه فکری می کنن...
هیچ وقت هم به خودتو ن تلقین نکنین که چون چادر سرم هست نمی تونم کاری کنم و یا این کار سخته با چادر .... اتفاقا باید نشون داد که درسته که چادر می پوشم ولی از عهده ی هر کاری برمیام و حجابم برام محدودیت نمی یاره ....
یا علی بگین و توکل کنین .....
اللهم عجل لولیک الفرج ...
Edited by - The Only Way on سه شنبه 5 مرداد 1389 16:01:26
من فرصت نكردم مطالب بقيه دوستان رو بخونم.از رو تجربه ميخوام يه چيزي بگم..خودم 2/3 سالي هست كه چادري شدم. من دختري بودم كه تو خونواده ايي بزرگ شدم كه خودشونم تك هستن.يعني تو يه خونواده غير مذهبي.هم مامانم هم بابام.اما اينا مذهبي در اومدن.تو كل فاميل عمه عمو خاله دايي نه تنها چادري نبود..حتي مسخره هم ميكردن چادري هارو..تو مدرسه هم كه كل دوران مدرسه هم اطرافيانم بي حجاب بودن. مثلا من محرم ها چادر ميذاشتم و كليييييييي مسخره ميشدم.از نزديك ترين ها!!!!!! بدون آگاهي از اينكه چرا حجاب چرا چادر سمتش نرين..چون چادر حرمت داره..بذارين سرتون و بخوايين با يه مسخره شدن پشيمون بشين..حرمتش رو شكستين! قدم به قدم پيش برين.مثلا اول ديگه روسري نزارين..مقنعه بذارين و موهاتونو بپوشونين.همينشم هم با واكنش روبرو ميشيد.مطمئن باشيد اما قبلش با اگاهي كه چرا بايد موهامو بپوشونم اينكارو بكنين.بعدش چادر...چادر ملي هم به نظرم عاليه...حداقل واسه تازه كارا..پوشيده تره براي اگاهي از حجاب هم سي دي هاي اقاي انجوي نژاد خيلي كار سازه بعدش كه با اگاهي برين جلو..انقدررررر كيف ميده چادر سرت باشه و ديگران مسخرت كننيه جورايي ميتوني خودتو واسه خدا لوس كني
بهرحال نظر بنده اینه که چادر با تفریح و کار و حضور در اجتماع و غیره منافاتی نداره ، سختی چندانی هم نداره اگر هم در یک شرایطی سختی خاصی داشته باشه باید به این توجه کنید که شیرینیه اطاعت و بندگی و حفظ ارزش ها در همین سختی هاش هست وقتی می بینید شما دارید با این کار خیلی چیزها بدست می آرید ، رضایت خدا رسول و اهل بیت و امام زمان ، گوهر عفت و حیایی که چادر پوشی تاثیر خاص و روشنی در اون داره ، امنیت و کمتر شدن مزاحم ها و....
این که بدونید هر چه زنی پاک تر و متکامل تر بشه محجوب تر و عفیف تر می شه ، یه نگاهی به طول تاریخ بیندازید ببنید زنان کامل و متعالی در حجاب چگونه بودند و شما دنباله رو اون هایید ، این اعتقاد رو داشته باشید که حجاب کامل تر مال زن متعالی تره
اگر این اعتقاد رو داشته باشید هیچ موقع دلسرد نمی شید ، مگه می شه کسی از این که بهتر از دیگران باشه خسته و دلسرد بشه ... کسی از این که بدونه با این کارش دنباله رو تمام زنان محجوب در طول تاریخه خسته نخواهد شد ... اصلا به نظرم بعد از یه مدت باهاش مانوس می شید و اصلا ترکش براتون سخت و زجرآور می شه ، کار خیلی سختی نیست یه تیکه پارچه ست می زارید روی سرتون
برید تو اعماق وجودتون ببینید علت واقعی این تصمیم چی هست؟ آیا این نیست که با یک آقای مومن ازدواج کنید؟ اگه این باشه ممکنه یک آقای غیر مذهبی بیاد دنبال دختر چادری بگرده و بخوره به تور شماو.....
واحزنا منک یا دهرو بئس القرار وااسفا منک یا دهروشرالمقام انت قبور المنی انت بیوت الحزن انت سرور العدو انت قعود الامام
جناب خطا سلام حرفای همه جالب بود منم تجربه شخصیمو بگم من امسال رفت تو چهار سال که چادری شدم 14 مهر کم کم هم چادری نشدم اتفاقا من یکدفعه اونم از دانشگاه شروع کردم همه هم شوکه شدن ولی خیلی قشنگ بود در مورد عکس العمل ها هم دقیقا عکس اون چیزی که اون موقع من و الان شما فکر می کنید شد منم خیلی ترسیده بودم به هر حال دو ترم همه منو با مانتو دیده بودن از عکس العمل ها نگران بودم بیشتر از اون از خودم که کم نیارم مخصوصا رشته من چون هنری بود کلی باید وسیله میبردم و جو دانشگاه هم که دیگه بگذریم.... حرفای الان شما منو یاد خودم میندازه و کاملا حالتونو میفهمم. اول قرآن باز کردم که به قول خودمون از خدا بپرسم نظر شما چیه این آیه اومد:
بسم الله الرحمن الرحیم قد افلح المومنون
باز تو فکر بودم که دیدم تلوزیون داره یه برنامه میذاره (قربون خدا) درباره یه خانومی که تازه مسلمون بود و تصمیم داشت از فردا با حجاب سرکار بره اینا یکم آرومم کرد
فرداشم چون نمی تونستم چادرمو جمع کنم با آژانس رفتم دانشگاه همه اینجوری بودن ولی من حس می کردم همه فرشته های خدا جمع شدن دارن به من نگاه می کنم و برام جشن گرفتن
به عکس اون چیزی که فکر می کردم که طرد بشم و مسخرم کنن بدحجاب ترینای دانشگاه میومدن با ذوق نگام میکردم و تبریک می گفتن روایته که اگه رابطتو با خدا اصلاح کنی خدا محبوب مردم قرارت میده و من این روایتو به عینه دیدم الانم که میگم شعف سرتاپامو گرفته تو دانشگاه ما اکثر چادریا دم در چادرشونو برمیداشتن من اینکارم نکردم که باعث شد همه به چادریامون گیر بدن که اگه چادری شدن یعنی این پس شما چی میگین؟
البته اینم بگم ماه اول خیلی سخت بود وقتی باد میومد یا میخواستم در ماشینو باز کنم اشکم در میومد حتی چندبار تصمیم گرفتم اخر ترم چادرو بذارم کنار ولی خدا کمک کرد نگهش داشتم بعد از ماه اول دیگه سختی هم نداشت لذت محض مونده بود باید تجربه کنی شنیدن کی بود مانند دیدن
به دلت شک راه نده همون خدایی که یه خانومو با چادر می پسنده همون هم قدرت و رحمت کمک رو داره
یا علی
اي شقايق هاي آتش گرفته ،دل خونين ما شقايقي است كه داغ شهادت شما را برخود دارد آيا آن روز نيز خواهد رسيد كه بلبلي ديگر در وصف ما سرود شهادت بسرايد؟
سلام . خطا بنده خدا. کار برا خدا اگه اسون بود که همه عارف بودند. اما این ناراحتیها بلاخره یک روز ارامش میشه قران می فرماید که .بعد هر سختی اسونیه دیگه... اگه کار برا رضای خدا باشه سختیشم عشقه . بگفته یاس کبود توسل بر امام زمان عجل الله تعالی فرجه خیلی تاثیر داره موفق باشی
khataعزیز منم مثل شما در گیر همین مساله بودم منم تازه چادری شدم و میفهمم سختی و دردسر های کار چیه اگر بخوای برات میگم که تو این چن ماهی که چادری شدم چه شکنجه هایی از نزدیکترین و عزیز ترین کسام شدم طوری که باور نمیکنی اینجا چون عمومیه یکم خجالت میکشم توضیح بدم پس اگه دوس داشتی با ایمیل بام ارتباط بر قرار کن من فروردین امسال چادری شدم دزست مثل تو عزیز از عواقبش یا کم آوردن وسطش میترسیدم اما عید رفتم شلمچه اونجا متولد شدم اونجا از همه چیزم گذشتم همه چیز و همه کسم رو اونجا از دست دادم ولی حالا کسایی رو پیدا کردم که با وجود تمام تنهایی ها و دردایی که میکشم حتی حاضر نیستم لحظه ای به کم آوردن وسط راه فکر کنم شهدای شلمچه یک ثانیه تنهام نگذاشتن خودشون چادر سرم کردن خودشون از یک زندگی با شکوه کاذب امریکایی بیرونم کشیدن حالا هم تنهام نمیگذارن چادری بشو قربونت برم اما اول برگه حمایت نامه ات رو بده یه عزیز آسمونی امضا کنه بعدش دیگه با دل محکم جلو برو. هر وقت حس کردی داری میبری با عزیز آسمونیت حرف بزن بخدا تنها نمیمونی من امتحان کردم مطمئنم بخدا خدا یارت باشه عزیز یاحسین
سلام من 8 سال پیش با اینکه تو سن نوجوانی بودم و همه مخالفت شدید داشتن چادری شدم مثل شما از اینکه نتونم حفظش کنم می ترسیدم ولی یه اتفاق تو زندگیم افتاد که چادرم رو نظر حضرت زهرا کردم بچه مسلمون که زیر قولش نمی زنه حالا بعد از 8 سال هنوز به لطف حضرت حق دارم ادای دین می کنم شرح حرفایی که شنیدم و رفتارهای نامناسبی که به خاطر چادر باهام شد بماند اگه خواستی برات می گم ولی هر که در این بزم مقرب تر است .............. هر چی بگم از برکات این چادر مشکی که فقط نور هست کم گفتم هنوز هم همون حرفا ادامه داره ولی من بیشتر عاشق این پوشش می کنه چون متبرک به نام مبارک خانم حضرت زهرا (س) هست . هر وقت به خاطر این کار پسندیده حرف ناپسند شنیدم متوسل شدم به حضرت و جوابمو داد . خلاصه هر چادر پوشیدنی هم .......................
[من چادری ام و یه جایی زندگی میکنم که یه عده ادم از سراسر ایران اینجا اومدن که توی شهرهای خودشون بر خلاف شیراز هنوز چادر یه جورایی عرفه اینام مثل زندانیای فراری اینجا که میان تیپای خفن میزنن و دلشون برای من میسوزه چون فکر میکنن من روم نمیشه چادرم رو بردارم تازه شوهراشون هم مسابقه بی دینی و کفر گویی دارن جملات بالا فقط برای درد دله و ارزش دیگه ای نداره بعضی وقتا یه گوش شنوا خیلی به درد میخوره
[من چادری ام و یه جایی زندگی میکنم که یه عده ادم از سراسر ایران اینجا اومدن که توی شهرهای خودشون بر خلاف شیراز هنوز چادر یه جورایی عرفه اینام مثل زندانیای فراری اینجا که میان تیپای خفن میزنن و دلشون برای من میسوزه چون فکر میکنن من روم نمیشه چادرم رو بردارم تازه شوهراشون هم مسابقه بی دینی و کفر گویی دارن جملات بالا فقط برای درد دله و ارزش دیگه ای نداره بعضی وقتا یه گوش شنوا خیلی به درد میخوره
سلام جناب فانی منم تو یه شهری هستم که همه فکر می کنن ادم یه چیزی کم داره فقط یه دعا هم برا خودتون هم برا من بکنین اینم این باشه هیچ وقت از این فکر را نکنیم التماس دعا
الهی،داغ دل را نه زبان تواند تقریر کند و نه قلم یارد به تحریر رساند؛الحمد لله که دلدار به نا گفته و نا نوشته آگاه است.
من تصميم نهايي ام را گرفتم و از فردا رسما و همه جا چادر مي پوشم. راستي بچه ها امضاشو را از آسموني ها گرفتم. برام خيلي دعا كنيد كه كم نيارم. راستي اولين سوالي كه ازم مي پرسن حتما اينكه چرا چادري شدي ؟ به نظرتون اون لحظه چي بگم بهتره؟
سلام بنظرم بهترین جواب این است که "خوشم آمد" اگر بپرسند چرا خوشت آمد؟ باید دید کسی که می پرسد به دنبال جواب است یا به دنبال مسخره کردن یا منصرف کردن. در مورد اول باید منطقی از مزایای چادر و تأکید بزرگان بر آن به عنوان حجاب برتر گفت ولی در جواب افراد دسته دوم فقط باید گفت که بنظرم قشنگ است و خوشم می آید.
و بالاخره آتش بس آمد. حالا نوبت جنگ اصلی است. www.ravayatgar.org امروز زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. (مقام معظم رهبری)