امروز 13 آذر 1404 - 12 جماد ثاني 1447
خواندنی ها

متن سخنرانی - انتقام سخت - 98/10/18

13 آذر 1404 -   2:20 ب.ظ  دسته بندی: متن سخنرانی ها
یا انیس
متن سخنرانی
سید محمد انجوی نژاد
موضوع: انتقام سخت
تاریخ: 98/10/18
عناوین اصلی سخنرانی:
 » شهادتی که حقیقتا یک معجزه بود!
» پاسخ موشکی ایران یک معجزه در طول تاریخ بود، کسی تا به حال جرأت نکرده است آمریکا را بزند.
» برای انتقام قاسم سلیمانی، اگر کل سران آمریکا از اول تاریخ را زنده کنیم و دار بزنیم بازهم جبران نمی شود!
» آمریکا حماقت کرد، ترور سردار باعث وحدت ایرانیان شد!
» وحدت ایجاد شده پای تابوت حاج قاسم نباید خدشه دار شود.
» امروز نه تنها در جهان اسلام بلکه همه مظلومان جهان به خود باوری رسیدند.
» در قدم اول همه مشت هایشان را گره می کنند، یادتان باشد اگر قدم دوم پیش آمد، خود را نبازید!
» تا زمانی که اسلحه به دستتان نداده اند، فضای مجازی را رها نکنید.
» شهادت طلبی بالاترین قدرت نظامی است!
» اگر ما یک و نیم میلیون سرباز داریم، حداقل پنج میلیون بسیجی شهادت طلب و آماده به کار داریم!
» حاج قاسم مظهرغیرت ایرانی بود و آقا اسماعیل قاآنی نیز همان راه را ادامه خواهند داد!

» شهادتی که حقیقتا یک معجزه بود!
عرض تسلیت دارم شهادت خانم فاطمه زهرا (س) و شهادت سردار گران قدر اسلام حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المندس وهمچنین سایر یاران شهید ایشان.

در جلسه قبل خدمتتان عرض کردم یکی از عوامل بیداری اجتماعی یک اتفاق است؛ مثل معجزه ای که یک انقلاب در اذهان ایجاد می کند. صبح جمعه این اتفاق افتاد، اگرچه  باورمان نمی شد که یک معجزه باشد اما حقیقتا معجزه بود و اتفاقی که در قلوب مردم افتاد و تشییع عجیب سردار سلیمانی همچنین حالی که این روزها مردم دارند، همان معجزه ای بود که دعا می کردیم خدا لطف کند و آن را به ما برساند! البته پاس داشت این معجزه و حفظ آن و حسن استفاده از موج ایجاد شده، بسیار مهم و قابل بحث است.

» پاسخ موشکی ایران یک معجزه در طول تاریخ بود، کسی تا به حال جرأت نکرده است آمریکا را بزند.
بنده می خواهم بحث را از قسمتی در تاریخ شروع کنم که ممکن است خوانده باشید و یا برخی از برادران و خواهران در آن زمان بوده اند و یادشان باشد. سال  1366 زمانی که فاجعه مکه رخ داد، ارتش بی عرضه عربستان سعودی تعداد زیادی از زائران ما را به جرم “مرگ بر آمریکا” گفتن و اعلام برائت، همه را در خیابان کشت! آن زمان ما در جبهه ها بودیم وامام(ره) فرمودند: “ما اگر از اسرائیل بگذریم، از آل سعود نخواهیم گذشت”! در آن زمان شبکه مجازی و سایت و ماهواره و… وجود نداشت، فقط تلوزیون خودمان موجود بود اما میان مردم، در مدرسه و میان دوستان بسیار تحت فشار بودیم که انتقامی که امام(ره) فرمودند چه شد؟! ماحصل آن اتفاق این بود که ما چند سالی کاروان حج را کنسل کردیم اما پس از چند سال به سعودی ها گفتیم اگر اجازه بدهید ما نیز برای ادای فریضه حج بیاییم. زائران ما را در کف خیابان کشتند اما رزمنده ها اسلحه به دست بودند و هیچ کاری نمی توانستند بکنند! چون قدرت نظامی ما در حدی نبود که بخواهیم همزمان با عربستان مبارزه کنیم.

کمی گذشت و ما به شدت تحت تحقیر جامعه بودیم که آن امامی که تعریفش را می کردید، همین بود؟ هنوز بغض عربستان سعودی در گلوی ایران بود که حادثه سال 67 رخ داد؛ هواپیما مسافربری ما را با ناو جنگی در خلیج فارس ایران زدند و ما رسماً هیچ کاری نتوانستیم بکنیم! حتی پیام دادند که ما اینگونه می جنگیم؛ هواپیما می زنیم، زائر می کشیم و در جنگیدن هیچ خط قرمزی نداریم! ما از جنگ مردانه خوشمان نمی آید، منش ما در جنگ نامردیست. اگر امام(ره) قطعنامه را قبول کرد و جام زهر را خورد که هیچ، اما اگر قبول نکند این اولین اقدام ما بوده است. اگر مثلا حرم امام رضا(ع) را با خاک یکسان کردیم، نگویید که نگفته بودیم! نتیجه چه شد؟ امام (ع) جام زهر را نوشید و قطعنامه را قبول کردیم. اما اتفاقاتی پس از جنگ ایران و عراق افتاد که ما بازنده نشدیم؛ البته آن اتفاقات نیز به اختیار ما نبود، خدا به گونه ای رقم زد که صدام طغیان کرد و به کویت حمله کرد؛ پس از آن آمریکا عراق را اشغال کرد و اتفاقاتی که در این سی سال رخ داده است.
این موضوع را خدمت برخی از برادران و خواهران نوجوانی که آمریکا را بسیار ناچیز می پندارند، عرض می کنم که حدود 20-30 سال گذشته برخورد ما با آمریکا به این صورت بود. هواپیمای مسافربری ما را مورد حمله قرار می دادند اما ما هیچ کاری نمی توانستیم انجام دهیم!  ناو آن ها از مقابل بندرعباس به سمت بوشهر حرکت می کرد، بوق می زد و باز می گشت! پس از اتمام جنگ، برای اینکه دیگر تحقیر نشویم، دستورالعمل هایی از جانب امام(ره) و رهبری صادر شد. برادران و خواهران تعارفی نداریم؛ دنیا، دنیای گرگ هاست! هر کس زور و اسلحه بیشتری دارد در سیاست، اقتصاد، مسائل اجتماعی و… اول است.
دستوری که در سال 67 صادر شد این بود که به سمت زیرزمین ها بروید و انقدر کار کنید تا قدرتمند شویم و دیگر تحقیر نشویم. بنده دوست دارم که شما نیز با بچه های جنگ و رزمنده هایی که اینگونه تحقیر شدند، همدردی کنید. در چنین موقعیتی علی دیگر نتوانست به مالک بگوید برگرد؛ لشکر دیگر نمی توانست کاری کند، لشکر و علی همه با هم تسلیم شدند. لازم است ما تاریخ خود را بدانیم. نگاه مردم کشورهای دیگر به آمریکا هنوز همین است. حتی ژاپن که میان برخی ازمردم ما آوازه دارد، سرباز آمریکایی دختر ژاپنی را به پادگان می برد و دو ساعت بعد او را رها می کند! ژاپن حتی بدون اجازه آمریکا نمی تواند آب بخورد! همه این موارد تحقیرهای  تاریخی هستند که از جانب آمریکا رخ داده است! در سایر کشورها نیز به همین شکل است. خوی استکبار تحقیر کردن است و نقطه ضعفش نیز همین است. اگر تحقیر نشوی، عصبانی می شود و تمام تلاشش را برای این کار انجام می دهد. نقطه ضعف آن ها این است که ابهتشان در جهان شکسته نشود.
اتفاق دیشب یک معجزه در طول تاریخ بود؛ کسی جرأت نمی کند آمریکا را بزند. چه کشوری آمریکا را زده است؟! روسیه تا به حال زده است؟! هیچ کس این جرأت را ندارد. من تعجب می کنم برخی از شما فکرمی کنید باید برویم نیویورک را شخم بزنیم. روسیه هنوز جرأت نکرده است که تیری به یک سرباز آمریکایی بزند! تمام کشته های آمریکا در جنگ های پارتیزنی و غیر دولتی بوده است، مثلا توسط طالبان و الفاعده و…! دولت افغانستان جرأت نمی کند چنین کاری کند. امروز سیلی در افغانستان راه افتاده است که ما چه از ایران کمتر داریم؟ ما هم می توانیم آمریکا را از کشورمان بیرون کنیم!

» برای انتقام قاسم سلیمانی، اگر کل سران آمریکا از اول تاریخ را زنده کنیم و دار بزنیم بازهم جبران نمی شود!
ممکن است برخی از شما گمان کنید که دیشب اتفاقی را رقم زدیم و تمام شد اما من فکر نمی کنم این اتفاق تمام شده باشد چون دنیای استکبار زیر بار چنین تحقیری نمی رود. یک «بسم الله» گفته شده است و تا «صدق الله» ادامه دارد. ممکن است آیه اول و دوم را کشور دیگری محقق کند و آیه دویستم نوبت به ما برسد، اما رهبری راجع به اتفاق دیشب فرمودند این سیلی اول بود و به منزله انتقام نیست. می گویند هرکس در دعوا سیلی اول را بزند برده است. برای انتقام قاسم سلیمانی، اگر کل سران آمریکا از اول تاریخ را زنده کنیم و دار بزنیم بازهم جبران نمی شود و این انتقام حاج قاسم نیست. این یک سیلی بود و در حقیقت یک تست است.

دفعه قبل هم هواپیمای بی سرنشینشان آمد و هم هواپیمای با سرنشین، اما ما هواپیمای با سر نشین را نزدیم چون هیچ کس در دنیا چنین کاری نمی کند. زمانی که هواپیمای بی سرنشین را زدیم، تست انجام شد که ببینیم چه عکس العملی نشان می دهند و دیدیم که آن تحقیر را پذیرفتند. تحقیر دوم حمله موشکی ما بود که دائم در حال کتمان خسارات و کشته شدگان هستند. نیم ساعت پیش خبرنگار اسرائیل گفت 224 زخمی را فقط به تلاویو منتقل کرده اند. بالاخره این کشته ها و مجروح ها را که نمی توانند پنهان کنند! حتما فیلمی که از پایگاه منتشر شد را دیدید که زمین را شخم زده بودند، چهار هزار سرباز در آنجا بود! موشک هایی که زده شد، بالستیک بودند و زمین را شکاف می دهند؛ به این سادگی نمی توانند پنهان کاری کنند، مگر کاتیوشا زده ایم؟! اتفاق دیشب اولین رونمایی از موشک هایمان بود، این موشک ها قبلا آزمایش نشده بودند. روال کار همیشه بر این است که ابتدا موشک ها را به صورت آزمایشی رونمایی کنند اما ما اولین آزمایش را روی آمریکایی ها انجام دادیم! پدافند پاتریوت آن ها نتوانست حتی یکی از آن موشک ها را بزند. بیست و هفت موشک ایران به هدف خورد، چرا برخی این موضوع را بی ارزش می دانند؟! صد سال است کسی جرأت نکرده حتی به یک سرباز آمریکایی “تو” بگوید! ما یک تابو را شکستیم!
بسیاری از مردم ایران و جهان راجع به تصمیمات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی رهبری اِن قُلت دارند اما هیچکس در جهان راجع به تصمیمات نظامی رهبری اِن قُلتی ندارد، تمکین کنید. زمانی که صدام به کویت حمله کرد، ما در نزدیکی خلیج فارس آماده باش بودیم. آقا محتشمی پور در مجلس سخنرانی کرد و گفت: “صدام امروز همان خالد بن ولید است و به سپاه اسلام برگشته است، ما نیز با صدام همراه شویم و به کویت حمله کنیم”! این یک تله بود اما رهبری آن را نپذیرفتند. همه گفتند حمله کنیم اما رهبری نپذیرفتند و گفتند این جنگ ما نیست. تصمیمات نظامی همانند کار فرهنگی که نیست! راجع به حجاب که صحبت نمی کنیم! در تصمیمات نظامی یک نفر باید حرف اول و آخر را بزند. لذا هر گونه فشار یعنی افراط و تفریط نسبت به این اعمال، اصلا مناسب نیست. کمی صبر کنید و ببنید چه می شود. آنچه مهم است، این است که ما پای کار آمده ایم! نه تنها ما بلکه دو موج در کشور ایجاد شد، اول موج احساسی راجع به حاج قاسم سلیمانی و دوم موج غیرت ورزی! به غیرت مردم ما لطمه وارد شده است و همه غیرتمند شده اند! منظور از همه، اکثریت است. غیرتمند به این معنا که حاضر است هزینه بدهد اما غرورش حفظ شود و این مسئله بسیارمهمی است. حاضر است پای این کار بایستد اما غرورش حفظ شود.

» آمریکا حماقت کرد، ترور سردار باعث وحدت ایرانیان شد!
در عملیات نظامی فریب نیز زیاد دیده می شود. اصلا نمی توانیم حدس بزنیم که گام اول این بوده است و یا گام دومی داریم یا نداریم! یک موضوع بسیار مهم این است که جبهه مقابل را رصد کنیم. مثلا اگر دیشب سی پایگاه را می زدیم، شاید جبهه مقابل که آمریکاست به این اجماع می رسید که جواب موشک ایران را بدهند و جنگ می شد. باید انتقام را در حدی برگزار می کردیم که جبهه مقابل بترسد اما به اجماع نکشد؛ مثلا رئیس سنا، رئیس مجلس، ارتش، وزیر دفاع، ترامپ و…. هرکدام یک نظر بدهند. این نکته بسیار مهم است که ما نباید جبهه مقابل را به اجماع برسانیم، باید سعی کنیم به گونه ای بجنگیم که یک دست نشوند. اگر آمریکا تمام موشک خانه ها و پایگاه های هسته ای ما را زده بود، وحدتی که با ترور قاسم سلیمانی اتفاق افتاد، ایجاد نمی شد. آمریکا حماقت کرد و کسی را ترور کرد که باعث اجماع شد.

 » وحدت ایجاد شده پای تابوت حاج قاسم نباید خدشه دار شود.
موضوعی که امروز صبح رهبری به آن اشاره کردند این بود که وحدت ایجاد شده پای تابوت حاج قاسم خراب نشود. هر کس تا دیروز هر اشتباهی مرتکب شده است، تمام شد! اشتباهات هر کس که امروز در کنار ما پای تابوت سردار سلیمانی قرار گرفته است را نادیده می گیریم، مگر کسانی که هنوز پای تابوت حاج قاسم نیامده اند. همه ایران دارند می گویند انتقام، تلافی، مقابله، غیرت اما عده دیگری مخالف انتقام هستند، چنین افرادی یا احمق هستند و یا خائن! اگر امروز یک نفر آمده و برای انتقام اعلام آمادگی می کند، نگویید تو تا دیروز فلان بوده ای؛ مهم این است که امروز در کنار ماست. هنوز عده ای با ما همراه نشده اند و چنین افرادی ستون پنجم هستند و قطعا باید با آن ها مقابله کرد چون جبهه خودی را دچار خلل می کنند. گمان می کنیم که مثلا فلانی به ظاهر در کنار ما قرار گرفته است و باطناً با ما همراه نیست، ایرادی نداد! باورکنید من تغییر کردن کسانی را دیده ام و تبدیل به مجاهد فی سبیل الله شدند که حتی خدا را قبول نداشتند! فلانی در آخرین مراحل فساد بوده اما بازمی گردد. ممکن است قبلا حماقتی کرده باشد و از آمریکا دفاع می کرده، مهم این است که امروز در کنار ماست. باید از مجلس و صحبت های امروز رئیس جمهور تشکر کنیم. اگر در آینده دوباره برگشت، آن وقت می توانی مقابلش بایستی! دوره، دوره جنگ است، در چنین موقعیتی نباید اختلاف وجود داشته باشد. در زمان جنگ ورود برخی از روزنامه ها به جبهه ممنوع بود! امام(ره) فرمودند این اختلافات سیاسی است، رزمنده های ما دارند می جنگند، فلان روزنامه نباید به جبهه برسد. اختلافات سیاسی را میان رزمنده ها نبرید.

جنگ دو قسمت دارد؛ یک قسمت دندان نشان دادن است و قسمت دیگر جنگیدن است. امروز ما در برهه ای هستیم که ملت باید دندان نشان دهند و اگر اتفاقی افتاد، نظامی ها باید جواب دهند. بنده فکر می کنم تحولاتی که امروز و فردا اتفاق می افتد، تحولات بسیار تاریخ سازی خواهند بود. ادبیات اسرائیل را ببینید، تا دیروز نتانیاهو در کابینه نشسته بود و می گفت ترور قاسم سلیمانی ارتباطی به اسرائیل ندارد، اختلاف میان ایران و آمریکاست و ما هیچ نقشی در این ترور نداشته ایم و مقامات امنیتی نیز گفته اند احتمال اینکه ایران با شما کاری داشته باشد، ضعیف است. امروز که موشک زدیم و آقا ظریف گفت حمله نظامی ما همین بود؛ یکدفعه شیر شد و به محض اینکه دید ضربه مان را زدیم و دیگر تمام شد، گفت ما در کنار آمریکا هستیم و از او حمایت می کنیم و اگر ایران موشکی بزند، پاسخ خواهیم داد.

» امروز نه تنها در جهان اسلام بلکه همه مظلومان جهان به خود باوری رسیدند.
هر کدام از شما می توانید نسبت به رهبری انتقاد داشته باشید، تنها چیزی که همه قبول داریم این است که ما تنها یک مرد در ایران داریم؛ بگذارید تصمیم بگیرد و ما لبیک بگوییم. خصلت سگ این است، اگر فرار کنید به دنبال شما می دود. ما دیشب تنها دو موشک فرستادیم، هنوز قدرت اصلی را نشان نداده ایم. قوه نظامی هیچ کشوری از جمله آمریکا، روسیه و خصوصا ایران، قدرت اصلی خود را رو نمی کنند. مرحله به مرحله و گام به گام نشان داده می شوند.

امروز نه تنها در جهان اسلام بلکه همه مظلومان جهان به خود باوری رسیدند. بچه حزب الهی نماز شب خوان به بنده می گفت ما جرأت داریم یک سرباز آمریکا را بزنیم؟! از سال 57 چنین جرأتی نداشتیم اما دیشب این تابو شکست! درمقابل سوپرمن بازی هایی که آمریکایی ها نشان می دادند مبنی بر اینکه ما سامانه ضد موشک و پاتریوت و گنبد آهنین داریم و …! همه این صحبت ها جنگ تبلیغاتی بود. گنبد آهنین اسرائیل نمی تواند حتی مانع از ورود کوکتل های فلسطینی ها شود! کارشناس بی بی سی گفت: “ایران سرعت موشک هایش را به گونه ای تنظیم کرده است که اصلا قابل دفاع نیست. ما امروز با یک تحول جدید در دنیای موشک ها مواجهیم که این تحولات خاورمیانه را عوض خواهد کرد”. این درحالی است که عده ای در داخل می گویند، همین؟! انتقام بزرگ و سخت که می گفتید همین بود؟!

» در قدم اول همه مشت هایشان را گره می کنند، یادتان باشد اگر قدم دوم پیش آمد، خود را نبازید!
در قدم اول همه مشت هایشان را گره می کنند، یادتان باشد اگر قدم دوم پیش آمد، خود را نبازید! در عملیات کربلا چهار زمانی که بچه ها قیچی شدند، فرار نکردند. بغض کردند و 15 روز بعد کربلای پنج را رقم زدند. در همان زمان آقا اسماعیل قاآنی برای ما سخنرانی کردند، در سخنرانی به نرمی و آرامی صحبت کردند که گاهی چنین اتفاقاتی رخ می دهد و ما مأمور به تکلیف هستیم. گاهی لازم است مشتمان را عقب ببریم و با لگد بزند و با پا به سمت چپ اشاره کرد. ابوی بنده که در آن جلسه بود، پس از اتمام سخنرانی به من گفت باید مرخصی برویم، احتمالا در کردستان عملیات داریم، تقریبا ساک هایمان را نیز بسته بودیم که یکدفعه گفتند به خط بزنید و کربلای پنج اتفاق افتاد. داغ بودن ما نباید تبدیل به بی تحرکی شود، این غیرت باید وجود داشته باشد. با موتور مانور بدهید، پرچم قرمز به در خانه هایتان بزنید. هر اتفاقی که رخ داد عکس العمل نشان دهید؛ برای اتفاقات خوش شیرینی بدهید، برای تسلیت گفتن پویا باشید.

» تا زمانی که اسلحه به دستتان نداده اند، فضای مجازی را رها نکنید.
تکلیف هواپیمایی که سقوط کرد نیز باید هر چه زودتر مشخص شود. اگر دست دشمن در کار باشد، پرده دوم انتقام چه خواهد بود؟! امروز در برهه ای قرار داریم که فرمانده ها نشسته اند و خواب و خوراک ندارند، برای آن ها دعا کنید؛ امشب حتما دعای مرزداران امام سجاد(ع) را برای نظامیانمان بخوانید. نظر بنده این است که اگر دشمن تمام تلاشش را بکند، باز هم به برکت نه تنها خون حاج قاسم بلکه به برکت حضور مردم و لبیک مردم که «اِن تَنصرُالله» را معنا کردند، خداوند قطعا «یَنصُرکم» را معنا می کند؛ به شرط «یُثبِّت اَقدامَکُم» محکم باشید. شرایط را شرایط جنگی کنید، قوی پای کار باشید و اصلا کوتاه نیایید. تا زمانی که اسلحه به دستتان نداده اند فضای مجازی را رها نکنید، دفاع کنید و مسیر را به حاشیه نبرید و…!

» شهادت طلبی بالاترین قدرت نظامی است!
در جنگ غزه خبرنگار به صورت زنده با سرباز اسرائیلی صحبت می کرد:
–    چرا نمی توانید غزه را بگیرید؟
–    می خواهیم کوچه اول را بزنیم و به سراغ کوچه دوم برویم.
–    از ماشین ضد گلوله پیاده شوید و بروید آن قسمت را به دست بگیرید چون رزمنده های آن ها در حال حاضر پیاده هستند.
–    سرباز با تعجب نگاه کرد و گفت: اگر بروم تیر می خورم.
–    آن ها کف خیابان هستند!!
–    آن ها مردمی هستند که جانشان برایشان مهم نیست!

یک مسئله بسیار مهم شهادت طلبی است. مردم باید اینگونه تربیت شوند که از شهادت نترسند، شهادت طلبی بالاترین قدرت نظامی است؛ حاج قاسم عاشق شهادت بود. زمانی که عاشق شهادت باشید، از چرخیدن دور خانه معشوق بسیار لذت می برید. همه تعجب می کردند که تو فرمانده سپاه قدس هستی، چرا می روی خط مقدم؟ برای زدن شخصیتی مثل حاج قاسم درنهایت مجبور می شوند به نامردی حمله کنند، درحالتی که نه لباس رزم بر تن داشت و نه اسلحه ای به دست داشت! او را از پشت و به نامردی زدند.
این قاتل ها همان کسانی هستند که در کوچه های مدینه و مکه زائرانمان را زدند، همان کسانی که هواپیمای مسافربریمان را در خلیج فارس زدند. هیچگاه از رو به رو نمی جنگند؛ آمریکا در هیچ جنگی نتوانسته است پیروز شود، فقط تلیغات دارند! با پارس کردن و غرش کردن طرف مقابل را می ترسانند و پارس کردن هایشان نیز در بلندگو و رسانه است. در فیلم محمد رسول الله(ص) سردار سپاه ابوسفیان گفت: “ما می جنگیم که بمانیم اما سپاه مقابل برای رفتن می جنگد؛ ما حریف آن ها نمی شویم”. روحیه شهادت طلبی باید تقویت شود، بچه ها باید نسبت به شهادت عشق داشته باشند.

» اگر ما یک و نیم میلیون سرباز داریم، حداقل پنج میلیون بسیجی شهادت طلب و آماده به کار داریم!
امروز که موشک ها را زدند، خیلی ناراحت شدم چرا که حاج قاسم دیگر نیست و به یاد فتح خرم شهر و شعر “محمد نبودی ببینی شهر آزاد گشته” و گریه های بچه ها که امروز جای شهید جهان آرا خالی است، افتادم. ما از دید دنیایی خودمان نگاه می کنیم درحالیکه حقیقتاً جایشان خالی نیست. مردم باید بدانند که قرار نیست هشتاد میلیون شهادت طلب داشته باشیم؛ بزرگ ترین لشکرهای دنیا در چین، آمریکا و روسیه است که حدود 2-2.5 میلیون سرباز دارند و ما اگر یک و نیم میلیون سرباز داریم، حداقل پنج میلیون بسیجی شهادت طلب و آماده به کار داریم و هیچ کس حریف آن ها نمی شود.

فرمانده یگان صابرین که همین جا آمدند و صحبت کردند، می گفتند این اُزبَک ها در سپاه جبهة النصره سوریه از جنگ جوترین سربازان سوریه هستند؛ انشالله خدا هدایتشان کند، بسیاری از آن ها مخلصانه برای اسلام می جنگیدند. گرچه نسلشان از بین رفت، ان شاء الله این اتفاقات آن ها را نیز آگاه کند. اُزبَک ها از همه مجاهدتر بودند، در چچن، ارمنستان و آذربایجان جنگیده بودند؛ در افغانستان با شوروی و حتی با آمریکا جنگیده بودند. مثل عمر الشیشانی که حتی در بُسنی نیز جنگیده بود! فرمانده یگان صابرین می گفتند ما داشتیم بیسیم ها را شنود می کردیم؛ پانزده نفر از اُزبَک ها یک یگان ارتش سوریه را حریف بودند. پشت بیسیم به مرکزشان گفته می شود:
–    سریع نیرو بفرستید، به ما حمله شده است.
–    چهل و پنج دقیقه صبر کنید، نیرو اعزام می شود.
–    اصلا امکان ندارد، همین الان اعزام کنید!
–    چرا؟
–    ایرانیون!
و طی پنج دقیقه آن جا را تخلیه کردند! غیرت و همیت ایرانی تلفیق با مکتب و روحیه بسیج و راهی که از امام(ره) و رهبری آموخته ایم، موجودی را پدید آورده است که خودت هم متوجه نمی شوی چقدر برای جبهه استکبار خطرناک هستی! سرباز جنگ جو و حافظ قرآن جبهة النصره اگر با ایرانی مواجه شوند، فرار می کنند! خودتان را دست کم نگیرید. تا قبل از شهادت سردار سلیمانی، ترامپ در نظر من یک کمدین بود اما از زمانی که گفت من دستور داده ام سردار سلیمانی را بزنند، اگر دستم برسد با انتحاری او را خواهم زد. خدا لعنتش کند، افتخار می کند که من حاج قاسم را ترور کرده ام!

» حاج قاسم مظهرغیرت ایرانی بود و آقا اسماعیل قاآنی نیز همان راه را ادامه خواهند داد!
حاج قاسم زندگی ایران بود، غیرت ایران بود. حاج قاسم اهل جناح چپ و راست نبود، سیاسی نبود. حاج قاسم مظهرغیرت ایرانی بود و من حتم دارم که آقا اسماعیل قاآنی نیز همان راه را ادامه خواهند داد و همان کاریزما را خواهند داشت. آن ها غیرتمندان پشت پرده ای هستند که سال هاست من و شما آرامشمان را مدیون غیرت و بیابان گردی آن ها هستیم! ما به فرزندانشان نیز که هیچگاه سایه پدر نداشته اند، مدیون هستیم! شهید شدن پدر یک بحث است اما پدری که صبح از خواب بیدار می شوی و نمی دانی آیا زنده است یا نه و شب می خوابی درحالیکه نمی دانی زنده است یا نه، بحث دیگریست. 30 سال به همین منوال گذشت! آن ها مظهر غیرت ایران را ترور کردند. طبق آمار خودشان حاج قاسم محبوب ترین فرد ایران بود. همه برای تشییع پیکر ایشان حاضر شدند! از بالاشهر تهران پسری با یقه باز و صلیب در گردن امده بود و خودش را می زد و می گفت پدرم را کشتند! منتظر چه عکس العملی از جانب مردم ایران بودید؟! نفهمیدید چه کسی را زده اید!

ده الی بیست روز مردم را قانع کنید پای کار نظام بایستند. همه می دانند که اهل شعار نیستیم. صد بار گفته ام از بیکاری سخنرانی می کنم، راه باز شود اولین نفر خواهم رفت، همه با هم می رویم. یکی از رفقای اهل سنت در تشییع قم می گفت، معجزه چیست؟! حاج قاسم نامه خداحافظی نوشته بود درحالیکه راهی جنگ نبود! حاج قاسم مهمان ابومهدی بود، به نامردی او را زدند. جرأت نداشتند در چشمانش نگاه کنند و بزنند. معجزه چه باید باشد که مردم به حقانیت و دین و شریعت پی ببرند! دعا کنید شهید شویم. حتما جمعیتی که برای تشییع در تهران آمده بودند را دیدید، علاوه بر مردمی که وسط خیابان ها بودند، عده ای نیز در متروها و کوچه های اطراف بودند که در اثر ازدحام به خیابان نرسیدند! تاریخ ایران چنین حماسه ای را ندیده است، من در زمان تشییع پیکر امام حضور داشتم. زمان تشییع امام از کل ایران آمدند و مردم چند روز زمان داشتند که خود را برسانند. در میانه تشییع با خود می گفتم خاک بر سرم، انقدر ادعا داریم اما همین دختر و پسرهایی که امروز آمده اند ممکن است از ما پیشی بگیرند و بروند، امام حسین(ع) بگوید من این بچه ها را دوست دارم.
گوش کن وقت رجز خوانی سلمان شده است
حرف جمهوری اسلامی ایران شده است
ما همه شیر نریم و نوه عباسیم
گفته بودیم که ما روی وطن حساسیم
مست بودید و شبی جام پر از سم خوردید
حقتان بود اگر سیلی محکم خوردید
تازه تنبیه شدید، نوبت توبیخی نیست
صحبت از خاک وطن باشد اگر، شوخی نیست
تو نفهمیده ای این خاک خراسان دارد
زود تعظیم کن، این طایفه سلطان دارد
ظالم از روی سر اهل زمین پا بردار
من به در حرف زدم تا که بفهمد دیوار
بار دیگر نظرت سمت حرم افتاده
کارتان ساخته است، این به دلم افتاده
نوه حرمله و خطه ایران، هرگز!
بگذریم از بغل خون شهیدان، هرگز!
چند سالی است که آماده هر نیرنگیم
ما به وقتش همه یک دست، همه یک رنگیم
همگی چشم به راهیم مسیحا برسد
آخرین نسل علی، منجی دنیا برسد
تو نفهمیده ای این خاک خراسان دارد
زود تعظیم کن این طایفه سلطان دارد

صابر خراسانی

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید